Vacature - Customer Success Consultant 

Ben jij zo'n iemand die verschillende ballen hoog kan houden? 🏀 🎾

 

Customer Success Consultant bij NOWJOBS

Bij NOWJOBS brengen we onze opdrachtgevers in contact met bijverdieners via ons digitale platform. Je kunt via de NOWJOBS app op je telefoon, tablet of computer in no-time de best gematchte profielen van geschikte bijverdieners in de buurt vinden. Onze opdrachtgevers kiezen heel gemakkelijk een sollicitant uit, wij zenden deze flexibele kracht aan hen uit en zorgen voor alle administratie. En dat doen we vólledig digitaal, just like that!

Ben jij....

Ben jij zo iemand die er super veel energie van krijgt om verschillende ballen hoog te houden? Die altijd wordt omschreven als een ondernemend type? Dan past deze job als Customer Success Consultant bij jou! Je laat de wensen van onze opdrachtgevers en bijverdieners uitkomen door ze te helpen met de app en daarmee realiseer je het plaatsen van de juiste NOWJOBBER op de juiste plek. De opvolging daarna organiseer jij ook als de beste. Samen met je Sales, Marketing en Success collega’s ga je vol energie aan de slag om alle uitdagingen op te lossen en groei voor elkaar te boksen!

Wat doe je precies?

 • Proactief signaleren van openstaande shifts en zorg dragen voor de invulling hiervan;
 • Actief benaderen van bestaande klanten om steeds te achterhalen waar we het verschil kunnen maken;
 • Als SPOC (single point of contact) van grote opdrachtgevers treed je op als key accountmanager. Jij bent van alle zaken op de hoogte en zorgt dat vacatures worden geplaatst, dat de planningen worden gemaakt en op tijd de uren bevestigd worden;
 • Alle vragen van bijverdieners en klanten beantwoorden. Denk aan HR, juridisch, functionaliteiten van de app, etc;
 • Klein gedeelte HR-administratie, we proberen zo veel mogelijk te automatiseren en digitaal te laten verlopen. Maar controle blijft altijd nodig;
 • Het product verbeteren. Bij oplevering van nieuwe features test jij mee;
 • Continu signaleren hoe we slimmer, beter en klantvriendelijker kunnen werken. Samen beslissen we welke projecten hieruit komen rollen en welke jij dan oppakt!

Samen naar het Success

Je hebt korte lijntjes met verschillende interne collega’s en dagelijks contact met opdrachtgevers en bijverdieners. Relatiebeheer is hierbij de sleutel tot succes! Jij weet precies wat de deadlines zijn en prioriteert jouw eigen werk. Je managet verschillende stakeholders om de Success job van a tot z voor elkaar te krijgen.

Je komt terecht in een jong en energiek team, waarvan jij het derde lid wordt. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en innovatieve ideeën en de sfeer is top. We zorgen samen dat de fundering staat en bouwen de commercie en groeimogelijkheden zo snel mogelijk uit!

JOUW KRACHT 

We zijn benieuwd naar de kwaliteiten die jij met je meebrengt. In ieder geval herken jij je hierin:

 • Je bent in het bezit van minimaal een hbo-diploma (voorkeur voor minimaal één jaar relevante werkervaring);
 • Je houdt van dynamiek en bent in staat het overzicht te bewaren;
 • Je bent accuraat, werkt gestructureerd en weet prioriteiten te stellen;
 • Je bent communicatief sterk en stelt je assertief op richting collega’s en opdrachtgevers;
 • Je bent commercieel ingesteld en krijgt energie van het optimaal bedienen van onze opdrachtgevers en hen te enthousiasmeren onze app zo handig mogelijk te gebruiken.

JOUW KEUZE 

Je wordt onderdeel van een internationaal team knettergekke, keihard werkende, professionele go-getters. Slimme doeners die het leuk vinden om bij een scale-up met een dynamische en flexibele cultuur te werken. Daarom bieden we je dit aan:

 • Een mooi salaris (hoogte is afhankelijk van je ervaring) met een team bonusregeling;
 • Werken op kantoor naast stadion Galgenwaard in Utrecht waar het bruist van de energie;
 • De kans om leuke en relevante opleidingen of cursussen te volgen;
 • De mogelijkheid om jezelf onwijs te ontwikkelen, want samen leren we elke dag weer iets nieuws!

Hi, ik ben Vivianne

Spreek ik jou binnenkort? Solliciteer NOW! 

Slechts één bestand.
4 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.