Voor bijverdieners

Hoe werkt NOWJOBS?

Met de NOWJOBS app vind je snel en gemakkelijk een job die bij jou past. Hieronder lees je hoe je snel een profiel aanmaakt en meteen kunt bijverdienen. Van horeca tot sales en van administratiewerk tot schoonmaken. 

NOWJOBS is snel en gemakkelijk

Dankzij de NOWJOBS app vind je in no-time een leuke job die perfect bij jou past. Je meldt je aan, vult je profiel volledig in en solliciteert. En dat zonder één bezoek of persoonlijk contact. 

Start
1

Download de app & vul je profiel in!

De app installeren = 24/7 door vacatures swipen

De app is 100% mobiel en kun je downloaden op elk iOS- of Android-apparaat. Zo kun je altijd en overal op zoek naar een job. En het beste is: de app is volledig gratis! Download de app NOW via de knoppen hieronder.

Na het downloaden kun je meteen je profiel aanmaken. Je vult een aantal belangrijke gegevens in:

  • naam
  • leeftijd
  • werkervaring
  • beschikbaarheid
     

Hoe uitgebreider je je profiel aanvult, hoe beter we je kunnen matchen met een bedrijf dat past bij jouw skills en interesses. Zo weet je zeker dat jouw werk wordt gewaardeerd en dat je in een fijn team zal worden verwelkomd. Met een smile uiteraard!

bijverdienen-snel-flexibel-jobs-NOWJOBS


2

Solliciteer in enkele seconden

Jij kiest volledig zelf waar je wilt werken.

In de NOWJOBS app kun je 24/7 swipen door de vacatures en direct solliciteren voor een job. Je ziet bij elke vacature waar en wanneer je werkt. Maar nog belangrijker: je ziet meteen wat je gaat verdienen! Solliciteer bij het bedrijf waar je wilt werken door op ‘Ik wil deze job’ te klikken. Fingers crossed!

bijverdienen-app-snel-flexibel-jobs-NOWJOBS

3

Teken je contract digitaal

Is er een match tussen jou en je toekomstige werkgever?

Dan ontvang je vliegensvlug je contractvoorstel in de app. Wanneer je het voorstel accepteert, is het contract rond. That’s it! Digitaal je contract getekend? Dan ben je klaar om bij te verdienen.

bijverdienen-online-snel-flexibel-jobs-NOWJOBS

4

Schrijf een review

Klaar met de job?

Nadat je je beste beentje hebt voorgezet, kun je het bedrijf waar je werkte beoordelen. Je schrijft een review en geeft een score van 1 tot 5. Zo weten andere bijverdieners hoe de sfeer op de werkvloer was. Zelf krijg je ook een beoordeling van de werkgever. Haal je een goede score? Dan zullen andere werkgevers jou nóg sneller aannemen. Dus doe altijd je best! 

Ready!

Hoppa, je bent er klaar voor!

Nu je weet hoe NOWJOBS exact werkt, ben je helemaal klaar om zelf mee aan de slag te gaan!
Vind snel en gemakkelijk online een job om bij te verdienen, altijd en overal. Download de NOWJOBS-app en maak meteen je profiel aan om je bankrekening aan te dikken.