Voor bijverdieners

Contract

Contract
  • Wanneer je interesse hebt getoond in een vacature krijgt de werkgever hier een melding van. Zodra de werkgever een keuze heeft gemaakt ontvang je een notificatie of je bent gekozen voor de job. 
    Sommige werkgevers zijn heel snel in het selecteren van de geschikte bijverdiener, andere werkgevers nemen liever hun tijd. 

  • Breng zo snel mogelijk het bedrijf waar je wordt verwacht op de hoogte door te bellen en je af te melden. Vervolgens stuur je een mail naar info@nowjobs.nl.
    Wij zijn verplicht je ziek te melden in het systeem, waardoor een melding wordt gedaan bij het UWV. Ben je weer beter? Fijn! Laat dit direct weten, mail of bel ons in dit geval.

  • Als je een contractvoorstel hebt aanvaard in de applicatie maken wij in de app jouw contract op. Je wordt dus vanaf dat moment verwacht om te gaan werken. Daarnaast krijg je ook een herinnering toegestuurd via sms en meldingen in de app wanneer je job bijna van start gaat.

  • Bij het afronden van de job, kun je via de app uitchecken. Dit kan via het scannen van een QR code van de opdrachtgever of door zelf te klikken op de knop ‘Check nu uit’. Zo zijn wij op de hoogte van jouw gewerkte uren en kunnen deze zo snel mogelijk worden uitbetaald.