19 juni 2020

Vaderdag 2020: geef deze originele coronaproof cadeaus

Vaderdag-cadeaus

Zondag 21 juni is het weer vaderdag. Dit jaar is nét even anders dan de voorgaande jaren, want wat is een origineel coronaproof Vaderdag cadeau? Ga je voor een dinerbon of wat speciaalbiertjes, of pak je het dit jaar helemaal anders aan en ga je er gezellig samen op uit? Wat je hem ook geeft, hij zal zich de koning te rijk voelen!

Drive-in bioscoop

De coronamaatregelen zijn versoepeld, en dat betekent dat je er weer op uit mag! Je kunt met je vader een bioscoopje pakken, maar het is misschien veel leuker om naar een drive-in bioscoop te gaan. Beleef het ultieme Amerikaanse gevoel, samen met je pa, op Vaderdag. Check biosagenda.nl en kies de film die jouw vader niet wil missen. Popcorn mee en kijken maar!

Outdoor sporten

De sportscholen mogen nog niet open, maar buiten mag er wél worden gesport. Is jouw vader een echte sportieveling en gaat hij het liefst in z’n vrije tijd sporten? Ga op Vaderdag met hem mee en kijk of een sportschool in de buurt een coole outdoor sportles aanbiedt. Zo is Padel helemaal in; dit is een mix tussen tennis en squash. Je kunt ook de mountainbike pakken om er samen een dag op uit te gaan. Wat je ook gaat doen; je vader zal het heel leuk vinden dat je meegaat.

Ontbijt op bed

Sta eens wat vroeger op en bereid het favoriete ontbijtje van je vader, net zoals vroeger! Houdt ‘ie van gebakken ei met spek of is hij meer van een toast met jam? Pers een glas verse jus en begin Vaderdag goed met je vaders favoriete ochtendmaal op bed. Niet zo’n keukenprins(es)? Kijk of zijn favoriete lunchtent een Vaderdagontbijt bezorgt of check de vele ontbijtservices online zoals bijvoorbeeld ontbijt.nl.

Driegangen-BBQ-diner 

Is jouw vader een echte lekkerbek, maar vind je een driegangendiner te cliché? Verras hem eens met een echt mannenmaaltijd: een driegangen-BBQ-diner. Stel zelf een lekker diner samen en sloof je eens extra uit. Internet staat bol van de lekkere barbecue-recepten. Zorg voor een mooi gedekte tafel, schenk per gerecht een lekker wijntje of speciaalbiertje in en je vader heeft de avond van zijn leven.

Gepersonaliseerd cadeau

Vind je het toch leuker om iets tastbaars te geven aan je vader? Ga dan bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerd cadeau. Op internet vind je de gekste dingen die je kunt laten bedrukken of personaliseren. Zo kun je kiezen voor een stoer leren schort met een persoonlijke tekst of naam erop. Of bier met gepersonaliseerde etiketten en gegraveerde bierglazen. Waar je ook voor kiest, je vader zal het enorm waarderen.

Top 5 speciaalbiertjes 

Ga je toch voor die speciaalbiertjes maar wil je het extra goed doen? Ga eens naar de slijterij en zoek de top 5 speciaalbiertjes van dit moment. Ook leuk: sommige lokale slijterijen hebben speciaalbiertjes van bierbrouwerijen uit de omgeving. Dat maakt je Vaderdagcadeau misschien nét iets persoonlijker.

Back to the future; Oudhollandse spelletjes 

Waren jij en je vader altijd zeer gewaagde en competitieve tegenstanders van elkaar op spelletjesvlak? Ga old school sjoelen, gansborden of ‘mens erger je nietten’ en herbeleef deze gezellige tijden met elkaar tijdens Vaderdag. Je ouders zullen deze spelletjes vast nog niet weggegooid hebben. Zal je vader hebben geoefend? Daag hem uit!

 

Heb jij nog geen cadeau voor je vader? Klus bij via NOWJOBS, dan krijg je de volgende werkdag al uitbetaald en kun jij een leuk cadeau scoren voor je vader. We vinden het leuk om te horen voor welk cadeau jij bent gegaan. Laat het ons weten in de comments of neem een foto en tag #nowjobs op Instagram of Facebook. Fijne Vaderdag!

account_circle

Marketing - 19 juni 2020