Voor bijverdieners

Kom bijverdienen als logistiek medewerker bij DHL

bijverdienen-in-de-logistiek-met-hikmet-dhlDe winkelstraten zijn rustiger geworden en velen van ons zich vervelen zich. Daarom zijn we met zijn allen massaal online gaan shoppen. Dat merken ook de pakketvervoerders, waaronder DHL CityHub in Naarden. In Naarden zit één van de 137 depots van DHL, waar dagelijks duizenden pakketjes binnenkomen die allemaal moeten worden gescand en gesorteerd. Dit gaat niet vanzelf en daarom is het via NOWJOBS mogelijk om bij te verdienen als logistiek medewerker bij DHL.

Ben jij een echte aanpakker, houd je van hard werken en zie je deze taken wel zitten? Dan zoeken wij jou! 

Vertel me meer! Hoe gaat het NOW?

Wij spraken bijverdiener Hikmet van 22 jaar uit Almere, hij heeft al twee shifts van DHL in Naarden ingevuld. Hij heeft net zijn opleiding als vliegtuigmonteur afgerond, maar kon door de coronacrisis niet bij KLM blijven werken. Naast zijn baan als sushikoerier wilde hij wat extra’s bijverdienen. Toen de NOWJOBS app via social media voorbijkwam en hij de shifts van DHL zag, greep hij zijn kans om ervaring op te doen in de logistieke branche. En met succes!
Inwerken is bij deze job volgens Hikmet niet echt nodig. “Je komt binnen en ziet de supervisor al rondlopen. Hij legt je het een en ander uit over het scannen van de verschillende pakketjes en waar ze moeten worden gesorteerd. Daarna kun je lekker aan de slag. Je scant en sorteert alle pakketjes die binnenkomen en stapelt ze op de juiste kar. Als de pakketjes netjes zijn gesorteerd, worden ze naar voren gereden om opgehaald te worden door de vrachtwagens. Zo simpel is het!” 
Bij DHL kun je dus onbezorgd binnen één dag al bijverdienen. Een lang inwerkproces is niet nodig. “Van tevoren lees je in de app van NOWJOBS simpelweg wat er van je wordt verwacht. En als je vragen hebt, kun je gemakkelijk terecht bij de supervisor op de werkvloer”, vertelt Hikmet. “Daarnaast is het superfijn dat je de volgende dag direct krijgt uitbetaald.
De shifts bij DHL in Naarden zijn in de ochtend en middag. De ochtendshift is van half zeven tot half tien. De middagshift begint om half een en eindigt om half drie. Dit zijn de drukste momenten voordat de pakketjes de vrachtwagens ingaan om bezorgd te worden. De middagshifts zijn in het leven ingeroepen om aan de same day delivery-garantie te kunnen voldoen. Dit zijn bestellingen waarbij staat ‘voor 12:00 uur besteld, vanavond in huis’.
 

Wil jij de DHL CityHub versterken met jouw spierballen? Kom werken via NOWJOBS en doe ervaring op in de logistieke branche. En vond je het werk leuk en wil je vaker werken? Dan kun je bij ons in de DHL-poule komen. Wij zorgen er zo voor dat je vaker bij DHL kunt bijverdienen.

 
Download de app en solliciteer!