Voor bijverdieners

Deze 6 festivals maken jouw zomer onvergetelijk

Deze-festivals-gaan-deze-zomer-doorHet is cliché, maar waar: na regen komt zonneschijn. En de eerste zonnestraaltjes? Die hebben we met het opengaan van terrassen en winkels inmiddels te pakken. Het eerste tapbiertje in de zon is een feit en – fingers crossed – dit is natuurlijk nog maar het begin!

Om de positieve vibe vast te houden en er een grandioze zomer van te maken, zetten we de tofste festivals voor je op een rijtje. Want naast flexibel bijverdienen met te gekke jobs moet er natuurlijk ook tijd zijn voor ontspanning.

Dé aanraders van de festivalkenners binnen het NOWJOBS-team zijn... 🥁

Pleinvrees
Pleinvrees is jarig! En wie jarig is, die geeft een feestje. Pleinvrees mag 11 kaarsjes uitblazen en dat willen ze met jou vieren. Daarom ben je van harte uitgenodigd op zaterdag 31 juli op de NDSM-werf in Amsterdam (FYI, je wordt niet thuisgebracht)

En vraag je je af wie er nog meer zijn uitgenodigd? VNTM, TIMUJIN & NICKY ELISABETH – om er een paar te noemen.

📅 Zaterdag 31 juli

📍 NDSM-werf

ℹ️ Bekijk hier de website van Pleinvrees

Pleinvrees

Loveland
Ook in augustus gaat het festivalseizoen natuurlijk volop door. Zorg ervoor dat jij en je vrienden het weekend van 8 en 9 augustus vrijhouden voor Loveland. Da’s namelijk een absolute topper – je bent hier verzekerd van een weekend vol feesten met de grootste dj’s van de wereld!

📅 7 en 9 augustus

📍 Sloterpark in Amsterdam

ℹ️ Bekijk hier de website van Loveland

Loveland

 

Dance Valley
Soepele heupjes en dansschoenen paraat? Laat dan bij Dance Valley aan iedereen zien dat jij de dansbaas bent en blijft! Met spetterende lichtshows en special effects behoort Dance Valley tot één van de groten onder de festivals.

📅 Zaterdag 14 augustus

📍 Spaarnwoude

ℹ️ Bekijk hier de website van Dance Valley

Dancevalley

 

Mysteryland

Nog niet uitgefeest? Dat komt goed uit! Want eind augustus heeft Mysteryland nog drie dagen dansen voor je in petto. Zorg dat je in de zomer bij NOWJOBS wat geld hebt verdiend, want dan sluit je de zomer knallend af met drie dagen feest + een verblijf op de camping van Mysteryland.

📅 27 t/m 30 augustus

📍 Hoofddorp

ℹ️ Bekijk hier de website van Mysteryland

Mysteryland

 

Tomorrowland
Dit is hét festival met de beste artiesten in elektronische muziek. Dames en heren we presenteren u... Tomorrowland. Tomorrowland gebruikt 's werelds beste technologieën op gebied van 3D-design, videoproductie en special effects (neem die snelle planga maar mee! 🕶️) 

📅 Weekend 1: 27 t/m 29 augustus

📅 Weekend 2: 3 t/m 5 september

📍 De Schorre (Belgium)

ℹ️ Bekijk hier de website van Tomorrowland

Tomorrowland

 

DGTL

Oké, vooruit. Nog eentje om het af te leren. De scholen zijn inmiddels weer begonnen, maar één weekendje genieten kan er natuurlijk nog wel vanaf. En dat kan nergens beter dan op DGTL in Amsterdam.

📅 11 en 12 september

📍 NDSM-werf

ℹ️ Bekijk hier de website van DGTL

DGTL

Work hard, play hard!
Kun je ook niet wachten op een zomer lang genieten van festivals? Plan dan meteen een paar jobs in via de NOWJOBS app. Want wat extra geld kun je op festivals maar al te goed gebruiken!*

Op naar een fantastische zomer! 🕺

*En psst, als je als fietskoerier aan de slag gaat voor NOWJOBS verschijn je ook nog eens topfit aan de start van het festivalseizoen!