25 maart 2020

Bijverdienen in de horeca? Lees hoe Megan werkt waar ze maar wil

Bijverdienen-horeca

Altijd al op leuke, afwisselende plekken willen werken in de horeca? Megan Cohen doet het als bijverdiener via NOWJOBS. Horecaliefhebber Megan Cohen uit Amersfoort heeft er al heel wat uurtjes opzitten bij NOWJOBS. Zo heeft ze in de bediening bij Theehuis ’t Bluk in Laren en de Drie Pandjes in Amersfoort gewerkt. Wij spraken haar over de werkzaamheden en haar ervaring met NOWJOBS, lees je mee?

Megan heeft tegenwoordig een fulltimebaan, maar ze is een echte horecaliefhebber. Sinds haar vijftiende werkt ze in de horeca. Voor haar voelt het werken in de horeca meer als een hobby dan een baan. “Ik heb op dit moment het geld niet nodig, maar ik vind het gewoon superleuk om af en toe ergens bij te springen.”

Via Instagram kwam Megan bij NOWJOBS. “Het sprak me heel erg aan omdat ik op korte termijn snel wilde werken. Ik had eerder weleens via Temper gewerkt, maar daar duurde het altijd erg lang voordat ik werd uitbetaald. Bij NOWJOBS werk ik op zaterdag en krijg ik binnen 24 uur uitbetaald.” De punten waarop ze een shift scant voordat ze solliciteert zijn: geld, de locatie en de capaciteiten die je nodig hebt voor de werkzaamheden. 

Duidelijke informatie
Wat Megan vooral fijn vindt zijn de meldingen die zij voor het werken ontvangt via de NOWJOBS-app: Waar moet je werken? Hoe laat moet je werken? Wat is de locatie? Wat voor werkkleding moet je aan? Neem je je identiteitsbewijs mee? 

“Ook is het heel duidelijk hoeveel je gaat verdienen. Via andere organisaties heb ik daar wel problemen mee gehad. Ik vind het daarnaast superfijn dat ik NOWJOBS kan WhatsAppen. Ik krijg dan snel reacties op mijn vragen, dan hoef ik niet helemaal te bellen. Dit werkt ideaal!”

De eerste klussen
“Ik heb een heel leuke dag gehad bij Gideon van Theehuis ’t Bluk. Het personeel was superrelaxed en heel aardig. Dit zorgde voor een fijne werksfeer. Ik heb hartstikke veel ervaring in de horeca, maar ik had nog nooit in een theehuis gewerkt. Ik moest wel worden ingewerkt. Ik kreeg de uitleg van het personeel en dat ging ook op een fijne manier.”

“Zowel bij ’t Theehuis als bij de Drie Pandjes was het werk zelf ook ontzettend leuk. Alle personeelsleden waren super open en enthousiast. Het was erg druk, wat ervoor zorgde dat de avond snel verliep. Ik wil hier graag nog een keer werken. Ik zou bijverdienen bij Theehuis ’t Bluk en de Drie Pandjes zeker aanbevelen aan mijn vrienden en vriendinnen!”

Wil jij net als Megan ook wat bijverdienen en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Download dan NOW gratis de NOWJOBS-app en maak een account aan. Vul je profiel zo volledig mogelijk in en swipe door de vacatures, waar je direct ziet wat je gaat verdienen. Job gevonden die bij je past? Solliciteren maar!

account_circle

Marketing - 25 maart 2020