Voor bijverdieners

Bijverdienen bij KFC met Luna Westercappel

Bijverdienen-met-luna-bij-de-kfc-NOWJOBSWil jij bij één van de grootste foodketens van de wereld werken? Via NOWJOBS krijg je die kans! Bij KFC Vredenburg in Utrecht zoeken ze echte doorpakkers die overal inzetbaar zijn – van de kassa tot in de keuken. In deze blog vertelt Luna Westercappel hoe het is om via de NOWJOBS app bij KFC te werken én over de training die zij mocht volgen.

Voordat je start met werken bij KFC krijg je een allround training. Tijdens deze training leer je KFC kennen en leer je de basis van de dagelijkse werkzaamheden. Dat zijn allemaal verschillende taken, want het is de bedoeling dat iedereen overal kan worden ingezet. Zo doe je direct kennis én ervaring op.

Vertel me meer! Hoe gaat het NOW?

Luna van 17 jaar uit Vleuten is scholier en werkt daarnaast inmiddels ruim een jaar bij La Place. Omdat ze daar niet genoeg uren kan maken door de coronacrisis was ze op zoek naar iets om extra bij te verdienen. “Ik kwam NOWJOBS tegen op Instagram. Flexibel werken via een app leek me wel wat, dus ik maakte direct een account aan. Nu werk ik een dag in de week bij KFC Vredenburg.”

Bij La Place doet Luna van alles. “Vaak sta ik achter de kassa, maar ik maak bijvoorbeeld ook eten. Ik maak ook weleens schoon of help in de spoelkeuken. Ik was dus al gewend aan de afwisseling, maar bij KFC moest ik toch wel even wennen. Alles gaat net op een andere manier en niet iedereen heeft een vaste taak. De training is daarom heel nuttig! Bij binnenkomst kreeg ik mijn werkkleding en werd ik rondgeleid. Als nieuweling krijg je met alles hulp en de hele dag loopt er iemand mee die dingen uitlegt.”

Na een ochtend vol informatie mocht Luna zelf achter de toonbank staan, nadat er precies werd uitgelegd wat ze moest doen. “Daarna ga je zelf bestellingen opnemen, maken en contact hebben met de klant.”

Extra verdienen naast haar huidige bijbaan vindt Luna heel gemakkelijk gaan. “De NOWJOBS app werkt echt heel fijn. Het is overzichtelijk en daardoor gaat alles haast automatisch goed. Normaal zou je bij sollicitaties ook je cv nog moeten mailen, maar nu kan dat gewoon vanuit de app. Ik zou dus zeker nog een keer werken via NOWJOBS. Je bepaalt zelf wanneer, waar en wat voor werk je gaat doen – dat is echt heel fijn.”
 

Bijverdienen bij KFC?

Wil jij kennis en ervaring opdoen bij KFC Vredenburg in Utrecht? Solliciteer dan via de NOWJOBS app. Na je sollicitatie word je gebeld voor een kleine introductie. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan word je op een dagdeel ingepland en zie je het voorstel hiervan terug in de app.

Na de verplichte training mag je werken bij KFC. Vanaf dat moment kun je worden ingepland voor meerdere uren. Bij KFC kijken ze naar wat jij als bijverdiener het leukst vindt om te doen. Zo kun je veel leren en krijg je direct verantwoordelijkheid. Door de gevarieerde taken ben je overal inzetbaar, dat maakt het nog leuker voor jou!