Voor bijverdieners

3 tips voor een knallende afsluiter van 2020 

3-tips-oudejaarsavond-oud-en-nieuw

2020 is een jaar geweest zoals niemand van ons had kunnen voorspellen. En ook het slot, oud en nieuw, wordt anders dan we gewend zijn. Dat betekent niet dat jij niet alsnog knallend het nieuwe jaar in kan. Laat de voorpret alvast beginnen met onze 3 tips voor een knetterende oudjaarsavond.   

De meeste Nederlanders vieren oud en nieuw dit jaar in hun eigen huiskamer. Maak er thuis wat gezelligs van en start overdag alvast met de voorbereidingen. Zo zorg je voor een relaxte en zorgeloze avond. Lekker eten, goede muziek en een versierd huis horen hier natuurlijk ook bij. 

🥡   Steun de lokale horeca 
Voor de horeca is het een moeilijk jaar geweest. Steun de lokale horecaondernemers daarom door tijdens oud en nieuw een lekkere borrelplank te bestellen, een culinair driegangendiner óf die overheerlijke fles wijn. En aangezien je dit jaar flink bespaart op het inslaan van vuurwerk, kun je dit geld mooi gebruiken om er een speciale avond van te maken voor jou en je gasten. 

🎶 Maak een leuke afspeellijst 
Dat de kroegen en clubs dicht zijn, betekent niet dat je er thuis geen feest van kunt maken. En wat is een feestje tijdens oud en nieuw zonder goede muziek? Zet je favoriete nummers in een afspeellijst en geniet samen met je vrienden of familie. Nodig natuurlijk wel maximaal twee gasten uit en denk aan de anderhalve meter afstand. 

🕺 Knal het nieuwe jaar in tijdens Tomorrowland NYE! 
Hét digitale festival van het jaar is Tomorrowland 31.12.2020. Dit is de ultieme manier om in je eigen huiskamer af te tellen naar 2021. Wil jij Tomorrowland 31.12.2020 ervaren? Elke week van december maak jij kans om de meest waanzinnige en unieke oudejaarsavond ooit mee te maken. Doe mee en unlock jouw Tomorrowland Experience. 

Maak er een mooie avond van en begin 2021 goed! Ook in het nieuwe jaar staan wij voor je klaar om je te matchen met de leukste jobs en bedrijven.