Hoe werkt flexibel bijverdienen via NOWJOBS?

Met de NOWJOBS zie je alle vacatures overzichtelijk in één app. Bekijk alle jobs bij jou in de buurt, solliciteer met één klik en teken jouw contract volledig digitaal. 

Begin
1

Download de app! 

24/7 door vacatures swipen

De NOWJOBS app is 100% mobiel en kun je gratis downloaden op elk iOS- of Android-apparaat. Zo kun je altijd en overal op zoek naar een job.

2

Maak je profiel compleet

Maak binnen 2 minuten een profiel aan

Hoe completer je profiel, hoe beter we je kunnen matchen met jobs die passen bij jouw skills en interesses. Wanneer je solliciteert op een job ziet de opdrachtgever jouw profiel en gaat op zoek naar de perfecte kandidaat.

Ga voor een perfect profiel!
Vraag met één klik in de app om een review van je oude werkgever van je vorige (bij)baan.

3

Solliciteer met één klik

Kies volledig zelf waar en wanneer je wilt werken

Swipe tussen de openstaande jobs bij jou in de buurt en solliciteer zónder sollicitatiegesprek. Zie in één oogopslag per job waar en wanneer je kan werken en zie meteen wat je netto gaat verdienen! Solliciteer op de jobs waar je wilt bijverdienen door op ‘Ik wil deze job’ te klikken. Fingers crossed!

Is er een match tussen jou en je toekomstige werkgever?

Dan ontvang je vliegensvlug je contractvoorstel in de app. Wanneer je het voorstel accepteert en digitaal het contract tekent, is het contract rond. That’s it! Je bent klaar om voor de job bij te verdienen.

4

Mega snelle uitbetaling 

Klaar met de job?

Nadat je je beste beentje hebt voorgezet, kun je het bedrijf waar je werkte beoordelen. Je schrijft een review en geeft een score van 1 tot 5. Zo weten andere bijverdieners hoe de sfeer op de werkvloer was. Zelf krijg je ook een beoordeling van de werkgever. Haal je een goede score? Dan zullen andere werkgevers jou nóg sneller aannemen. Dus doe altijd je best!

En dan... krijg je binnen een week je salaris uitbetaald! Hoe lekker? 😎
 

Echt zo easy? Zien om te geloven:

Ready!
Stap 1

Download de app! 

Stap 2

Maak je profiel compleet 

Stap 3

Solliciteer met één klik 

Stap 4

Mega snelle uitbetaling 

Hoppa, je bent er klaar voor!

Nu je weet hoe NOWJOBS exact werkt, ben je helemaal klaar om er zelf mee aan de slag te gaan!
Vind snel en gemakkelijk online een job om bij te verdienen, altijd en overal. Download de NOWJOBS app en maak meteen je profiel aan om je bankrekening aan te dikken.