Voor bedrijven

Hoe kom ik (van tevoren) in contact met een bijverdiener?

contact-bijverdiener-nowjobsWist je dat we 20.000+ bijverdieners hebben in onze database? En dat we kwaliteit superbelangrijk vinden? Daarom werken wij met een review systeem in onze app. Zo kun je per kandidaat zien welke feedback de bijverdiener gekregen heeft van vorige opdrachtgevers. Wil je toch graag nog een screening doen op de sollicitanten die op jouw vacature reageerden of wil je zelf nog wat informatie delen? Dat kan! Het is mogelijk om via de NOWJOBS app te communiceren met een bijverdiener. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden:

1. Chatten

Zodra een bijverdiener heeft gesolliciteerd op jouw vacature óf als jij een bijverdiener hebt toegevoegd aan jouw favorietenpoule, heb je de mogelijkheid om hem of haar een bericht te sturen. Deze bijverdiener komt terecht in je chatbox. Je kunt de bijverdiener ook via zijn of haar profiel bereiken. Zo houd je gemakkelijk contact met je vaste poule en nieuwe bijverdieners en bewaar je gesprekken overzichtelijk. 

  • Klik op het ‘chat-icoontje’ rechtsonder in de balk. 
  • Klik op het profiel van de bijverdiener, kies de optie ‘contact’. 

Start snel een gesprek om de kandidaten te leren kennen. Stuur direct een contractvoorstel in de chat wanneer je de geknipte persoon hebt gevonden. 

💡Wist je dat 75% van onze bijverdieners antwoordt binnen een kwartier?! 💬 

2. Sollicitatiegesprek

Heb je sollicitaties ontvangen op jouw vacature?  

  • Ga naar het profiel van de kandidaat en plan een gesprek in. 
  • Of plan een sollicitatiegesprek in via de chat om de bijverdiener bij jou te laten langskomen. 
     

3. Bellen

Wanneer je een bijverdiener hebt gekozen en hij/zij staat op jouw planning, kun je naast chatten ook bellen. De bijverdiener krijgt op zijn/haar contract ook jullie opgegeven telefoonnummer te zien, zodat er bij verhindering of andere vragen contact kan zijn.  

In plaats van de optie ‘chat’, kies je hier voor de optie ‘contacteer’. Als je hierop klikt kun je kiezen of je met deze bijverdiener wilt chatten of hem of haar even wilt bellen. Het nummer verschijnt dan op je beeldscherm. 

💡Wist je dat als een sollicitant niet helemaal past binnen de vacature, je deze kunt afwijzen? Zo krijgt hij/zij een melding dat ze helaas niet uitgekozen zijn en in hun agenda geen rekening hoeven te houden met het werken bij jou!

Je bent succesvol in contact met een bijverdiener! Heb je nog een andere vraag? Bekijk vooral de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

Neem NOW contact op!