Voor bedrijven

Horeca mag weer open!
Hoe ga jij om met de ‘horeca na corona’? 

Wouter-Verkerk-horeca-corona-open-veilig-NOWJOBSAlle restaurants hebben bijna drie maanden geen gasten mogen ontvangen, maar 1 juni mocht de horeca eindelijk weer open! De zon scheen heerlijk en het personeel was weer hard aan het werk om cappuccino’s te serveren aan die stralende mensen op het volle terras. Een goed begin is het halve werk, maar hoe ga jij de ‘horeca na corona’ de komende weken verder vorm geven? Wouter Verkerk, Gijsbregt Brouwer en NOWJOBS helpen je graag bij het beantwoorden van deze vragen.

Heropening horeca
Uiteraard blijft de gezondheid van jouw personeel en de gasten altijd het belangrijkst. Daarom heeft Koninklijk Horeca Nederland het protocol ‘heropening horeca’ opgesteld. Als je voldoet aan dit protocol, kun je op verantwoorde wijze je gasten te bedienen en daarbij de kans op besmetting tot een minimum te beperken.


horeca-corona-open-veilig-NOWJOBS

Protocol tegen corona
Ten eerste moet je personeel thuisblijven als zij verkoudheid- of griepklachten hebben. Uiteraard moeten de hygiënemaatregelen ook goed worden uitgelegd, zowel aan je personeel als aan je klanten. 

Heb je gevraagd of je klanten klachtenvrij zijn? Dan kun je gelukkig gewoon bestellingen opnemen, bedienen en bijschenken binnen de 1,5 meter afstand. Op het terras moeten alle gasten zitten en alleen contactloze pinbetalingen zijn toegestaan. Maar van al deze maatregelen weet jij natuurlijk alles af, nu je de eerste week weer hebt gedraaid.

Horecatrends
Dat de crisis ook de komende tijd nog invloed zal hebben op jouw horecazaak is helaas een feit. Het is logisch dat het nog even duurt voordat je weer op je oude niveau en capaciteit zit. Juist daarom is het extra belangrijk om de komende periode zo creatief mogelijk te zijn.
Daarom delen trendwatcher Gijsbregt Brouwer en horeca-adviseur Wouter Verkerk hun overwegingen voor de horeca tijdens deze coronacrisis. Dat doen ze aan de hand van zeventig trends, onderwerpen, bewegingen en steekwoorden die invloed hebben op jouw horecazaak. Zodat je niet alleen de crisis overleeft, maar er ook nog gezonder en sterker uitkomt.

Sterke herstart
Wil jij je graag verdiepen in deze 70 trends om de ‘horeca na corona’ zo goed mogelijk vorm te geven? Meld je NOW aan en ontvang het boek (ter waarde van €13,50) gratis bij jou in de brievenbus. Een zetje in de juiste richting van Wouter Verkerk en NOWJOBS !

We zijn blij om jou weer een de slag te zien in de ‘horeca na corona’.

Heel veel succes!
 

Klik hier voor het gratis boek!